Ja fa un temps vaig crear la Col·lecció Vespas.

La idea m’havia estat rondant pel cap durant anys i anys, i un dia vaig posar fil a l’agulla (tot i que en realitat, el fil i l’agulla van arribar al final del procés creatiu, com sempre)

La Vespa va marcar no només una època sinó també va esdevenir, en molts casos, sinònim de llibertat.

I quan parlo de records, em refereixo també al cine, la publicitat, la literatura… La Vespa simbolitzava una societat canviant.

Per exemple, recordeu a la gran Audrey Hepburn passejant per Roma sobre una vespa amb Gregory Peck a la pel·lícula “Vacaciones en Roma”? Quina pel·lícula més encisadora! M’encanta!

La Vespa és també viatge, és aventura.

O altres clàssics: Caro Diario, La Dolce Vita, Un Americà a París…. I no tant clàssics, com La Intérprete amb Nicole Kidman escapant dels dolents a Nova York sobre una Vespa o El Talento de Mr. Ripley, entre tantes d’altres.

Tots aquests referents, i d’altres que no tinc espai per a explicar, són els que van motivar la Col·lecció Vespas. Amb Vespas multicolors, remarcades amb línia negre a la manera de gravat. Una disfrutada dibuixar-les!

 

Una col·lecció clàssica, evocadora d’una època, però alhora moderna i ambiciosa que busca preservar l’anhel de llibertat, de viure la vida, d’aventura, dels bons moments i de canvis positius.

Podeu trobar les diferents peces de la Col·lecció Vespas a la meva botiga online

Aquí teniu l’enllaç a les noves peces de cotó:

Aquí podeu trobar les peces clàssiques: